категорії: новина

Компанія «Архетон» відкрила представництво на заході України.

теґи: проекты коттеджей. проекты домов

 

Компанія «Архетон» відкрила представництво на заході України.

 

Польська компанія Архетон, що має 10 представництв по всій Європі та у Києві, вийшла на регіональний ринок західної України, відкривши офіс у Львові.

 

Спеціалісти офісу будуть обслуговувати клієнтів таких областей: Рівненська, Волинська, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська, Закарпатська, Хмельницька. В цих містах Архетон представлений партнерами, що будуть підпорядковуватись Львівському офісу компанії.   

Діяльність компанії включатиме в себе: проектування односімейних будинків, гаражів, торгових павільйонів, готелів тощо. Проекти компанії розраховані на споживачів з різним рівнем доходу від економ класу до елітних маєтків.

Як заявив Вадим Голієнко, директор «Архетон Захід», компанія планує вже у цьому році зайняти лідерські позиції на регіональному ринку і продати більш ніж 200 проектів. «Ми вивчили західноукраїнський ринок і бачимо, що люди стають більш вибагливішими до проектування та цікавляться саме авторськими проектами, так люди шукають більш економічні, функціональні та екологічні варіанти при будівництві» – зауважив Вадим. – «Архетон як європейська компанія готова до побажань таких клієнтів і пропонує проекти, що найактивніше купуються у європейських країнах» – додав директор «Архетон Захід».

Наразі компанія активно приймає участь у виставках, надає безкоштовні консультації, готує до друку новий каталог, що буде поширюватись як повноцінний журнал на території західної України з накладом 10 тисяч примірників.

 

Довідка

"Архетон Захід"

Офіс на заході України є філіалом компанії «Архетон Україна». Архетон має 10 представництв у таких країнах як Росія, Білорусія, Казахстан, Угорщина, Німеччина, Латвія, Литва, Естонія, Румунія, Україна.

 

Щорічно компанія впроваджує авторські розробки, які налічують більш ніж 900 проектів котеджів.

При замовленні проектів, компанія надає клієнтам умови на покупку основних будівельних матеріалів (черепиця, блоки, цегла, вікна, ворота, пиломатеріали тощо) та будівництво будинку.

 

Проектуючи будинки для своїх клієнтів «Архетон Захід» керується такими категоріями як: привабливе архітектурне рішення фасаду будинку, його корисна площа, зручне планування, функціональне співвідношення житлових та господарських приміщень.

 

По підсумкам аналізу споживчого попиту першого півріччя 2009 року в Україні проекти Архетон стали найпопулярнішими, з них – лідери продажу: Каприс, Замочок, Філіппінка, Зоя Люкс, Соня.

Більш детальніше дивись на сайті www.archeton.lviv.ua.

 

Контакти:

79017, м. Львів, вул. Водогінна, 2, оф. 618

тел.факс + 38 032 242 62 96, моб.тел. + 38 067 711 17 20

www.archeton.lviv.ua, golien@archeton.com.ua, skype: golienko

Керівник філії Голієнко Вадим Сергійович